Hoge beveiliging tegen inbraak met een M&C cilinderslot

De beste cilindersloten tegen inbraak

Een M&C Cilinderslot voorkomt dat inbraken geen gebruik meer maken van slimme trucs om sloten te forceren. Met een harde schroef kunnen inbrekers zo de cilinder uit je deur halen. Maar met speciale cilindersloten met SKG 3* keurmerk en gehard stalen brug is dit verleden tijd. Je hoeft niet alle deurbeslag ineens te vervangen. Dit is namelijk een tijdrovende klus. Je kunt beter alleen de cilinder te vervangen. Dit is veel eenvoudiger.

Keurmerken voor MC Cilindersloten

Een M&C Cilinder is pas echt veilig als het over een SKG kwaliteitskeurmerk beschikt. Dit kan onder andere het politiekeurmerk zijn. Daarbij moeten ze over SKG 3* beschikken om te zijn voorzien van zo een keurmerk. Indien je spoedig deze cilindersloten nodig hebt bijvoorbeeld na een inbraak of bij een deurvervanging kun je de website bezoeken om te bestellen: https://mc-cilinder.nl

M&C Cilinder sluitplan

Je kunt ook kiezen voor een heel sluitplan met MC Cilindersloten.
Met een SKG 3* sluitplan van bijvoorbeeld M&C Condor of de M&C Matrix ben je nog beter beveiligd tegen inbraak. Dit plan kan op alle deuren en ramen in de woning worden toegepast. Dit sluitplan dekt alle inbraak trucs. Denk aan kloppen, boren, cilinder trekken, openpikken en beveiliging met stalen brug waardoor cilinder breken niet meer mogelijk is. Het systeem werkt tweezijdig met diverse sleutels voor optimale beveiliging. Kortom, met cilindersloten kun je alle kanten uit.

1 gedachte over “Hoge beveiliging tegen inbraak met een M&C cilinderslot”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *